Welkom lieve jij,

 

Welkom Bij Lieke!  Dé plek waar je kind en jij als ouder centraal staan en waar jullie mogen groeien in vertrouwen en helemaal jezelf mogen zijn.

Zoals jullie inmiddels weten is coaching Bij Lieke persoonlijk én op maat. Iedereen is Uniek. In mijn ogen bestaan er geen “one size fits all” oplossingen en ook geen “quick fix”. Bij Lieke krijg je daarom altijd een traject op maat passend bij jou hulpvraag en situatie.

Jullie hebben “ja” gezegd tegen een coachtraject Bij Lieke. Dat betekend dat wij de komende periode samen gaan werken aan jullie thema’s en hulpvragen. Samen ontdekken, voelen en ervaren.

Je bent hier zeker niet omdat er iets mis is met jou. Je bent hier omdat je precies goed bent zoals je bent en je de keuze hebt gemaakt voor (gedrags)verandering. Een nieuwe periode breekt aan waarin we samen gaan werken aan persoonlijke groei, bewustwording, anders kijken en anders doen.

Deze map is speciaal voor jullie en heb ik gemaakt zodat het jullie thuis kan ondersteunen in het proces van verandering. In de map vind je theorie, informatie en opdrachten voor thuis die passen bij mijn manier van werken. Zo kun je nog eens rustig nalezen wat we tijdens de coachsessies hebben gedaan en ondersteunt het jullie om het geleerde vol te blijven houden.

De map bestaat uit een standaard basis inhoud.  Daarnaast krijg je van mij regelmatig een opdracht of oefening voor thuis mee. Deze kun je ook in de map bewaren. Zo heb je alle belangrijke informatie bij elkaar.

Als laatste wil ik nog even zeggen dat ik gedurende het traject altijd bereikbaar ben voor jullie via mail, Whats App of telefoon. Dat wil niet zeggen dat ik altijd direct kan reageren. Ik streef ernaar om je zo snel mogelijk maar altijd binnen 24 uur antwoord te geven. Ik wil je dan ook vragen om niet te wachten met je vragen tot de volgende afspraak. Als je tussendoor vast loopt, vragen hebt of even wilt overleggen mag dat altijd. Wachten zorgt ervoor dat het proces stil blijft liggen. Het is belangrijk om de beweging die we in gang hebben gezet te behouden. Neem dus verantwoordelijkheid ga over tot actie.

Ik wens je heel veel plezier en geniet van het proces.

Vrolijke groet,

Lieke