Skip to main content

Review 1-1 coaching

Lieve Lieke, Jij bent onze redder in nood geweest. Wat waren wij wanhopig met ons onrustig hoog gevoelig meisje. Wetende dat ze hulp nodig had, maar welk pad moet je bewandelen? Na enkele paden te hebben bewandeld, kunnen wij wel zeggen dat DIT de juiste was. Wij hebben in korte tijd heel veel bereikt. Van een gespannen onrustig meisje, naar een gelukkig ontspannen meisje wat zichzelf steeds meer laat zien šŸ˜€ WAUW! Tevens positief versteld gestaan van de inzichten tijdens de 'geboorte in zicht' sessie. Deze was ook echt geweldig!!!! Bedankt voor alles en dit gunnen wij echt alle ouders die hulp nodig hebben bij hun kindje. Super bedankt voor alles Lieke!

SanneMama van 3

"Ik heb een familieopstelling bij Lieke laten doen. Ik kon bepaald onrustig gedrag van mijn dochter niet plaatsen. Door een familieopstelling te doen kwamen we erachter dat zij nog niet juist in het systeem stond en daardoor onrust liet zien. Wonderbaarlijk hoe Lieke intuĆÆtief op je afstemt en door middel van een opstelling helderheid weet te creĆ«ren in de situatie. Binnen enkele dagen zag ik ook daadwerkelijk verandering in het gedrag bij mijn dochter. Zo bijzonder! Dankjewel voor je begeleiding Lieke!"

KyraMama van 2 meisjes (3 & 5 jaar)

"Ze is super lief, geeft je inzichten en denkt echt het kind mee. Ook denkt ze mee met de ouder. Hooggevoeligheid ziet ze meteen. Een coach in alles. Een echte aanrader!"

JessiciaMama van een jongen van 9

"Bij Lieke heb ik me welkom gevoeld en heb ik een veilige setting ervaren waarin ik me kwetsbaar op durfde te stellen.Na het traject heb ik een prachtig verslag ontvangen; zorgvuldig opgesteld door Lieke, waarin ik alles nog eens terug kan lezen. Een prachtig traject; een cadeautje voor elke ouder!!"

RyanMama van 3 (5-7 jaar)

Review cursus

"Ik vond de instagram cursus, verbindend moederschap van Lieke heel waardevol. Ze deelt op een hele fijne authentieke manier haar kennis en ervaring. Ik vond de informatie heel waardevol en de tips makkelijk toepasbaar. De cursus zorgt ervoor dat je gaat reflecteren op jezelf en op het moederschap. Het gaf mij inzicht in wat voor mij nu concreet belangrijk is in het moederschap en wat ik hierin graag wil veranderen"

KyraMama van 2 meisjes (2 & 4 jaar)

"Ik dacht.... "Een cursus Verbindend Moederschap? Heb ik dat nodig?" want ik vond dat ik eigenlijk wel redelijk op weg was met mijn jongens van 6 en 4 jaar. Uit nieuwsgierigheid had ik me toch aangemeld. Met open mening en zonder verwachtingen ben ik de cursus gestart. Een laagdrempelige cursus die je volgt via een gesloten Instagram account. 5 dagen lang krijg je iedere dag nieuwe stof, een video, een opdracht etc. Tijdens deze 5 dagen is Lieke virtueel aanwezig. Je kunt haar vragen stellen en ze is zelfs 's avonds nog beschikbaar. Naast dat het een visueel mooie cursus is heb ik best wel wat dingen geleerd en ben ik vooral bewust geworden van bepaalde dingen. Nu ontvang ik mijn kinderen heel bewust met liefde en aandacht uit school daar waar ik dat voorheen wel met liefde deed, maar ik stond niet stil bij het moment. En.. ik ontdekte ook dat ik het stiekem toch best ok doe, dus stiekem ook wel een fijne bevestiging. Mocht er een vervolg cursus komen dan meld ik me zeker aan."

FleurMama van 2 jongens (4 & 6 jaar)

"Lieke bereidt de sessies zorgvuldig voor. Ze zijn interessant en goed te volgen. Ze vragen wat tijd van je maar het is goed zelf in te plannen op een moment van rust voor jezelf. Ik vond de sessies leerzaam en ze hebben mij nieuwe inzichten gegeven in het stimuleren van ons dochtertje in haar groei en ontwikkeling maar ook in mijn rol als mama. Mooie is dat er ook iedere dag aandacht is voor jezelf als vrouw, los van het mama zijn. Kortom, ik kan deze cursus zeker aanbevelen aan andere ouders!"

KassandraMama van een meisje (8mnd)

"Echt aan aanrader, als je meer bewust bezig wil zijn met het moederschap. Tegelijkertijd is het ook een mooie les in zelfreflectie en zet het jezelf aan het denken om kritisch naar je eigen gedrag en patronen te kijken. Lieke gebruikt ook eigen ervaringen als voorbeeld wat het heel laagdrempelig maakt en makkelijk te volgen! Hele leuke en nuttige cursus die ik zeker aan zou raden bij mijn mama vriendinnen!"

NoortjeMama van een jongen (2 jaar)

"Lieve Lieke, dankjewel voor deze cursus! Voor mij kwam deze door een burn-out precies op het juiste moment. Ik ben mezelf weer meer bewust van de verbinding met mezelf en de kinderen, met aandacht bij je kind zijn, zelf ook je rust nemen. Door je uitleg en tips ben ik mezelf weer wat beter gaan voelen, meer rust en geduld en dat is ook meteen te merken in ons gezin. Dankjewel!"

BrendaMama van twee meisje (3,5 & 8,5 jaar)

Review Geboorte in zicht

"Vorige week bij Lieke geweest voor mijn gewonnen "geboorte in zicht" sessie.
Wanneer je bij Lieke binnenkomt in haar knusse praktijkruimte voel je je meteen welkom.
Samen aan de thee en begonnen dmv vragen, foto's en kaartjes om alle belangrijke zaken rond de geboorte in kaart te krijgen.
Heel waardevol om alles weer eens de revue te laten passeren en hoe je bepaald gedrag van je kind kunt koppelen aan de geboorte.
Ik raad het iedereen aan!!"

Janine

"Samen met Lieke heb ik teruggekeken op de bevalling van mijn zoontje. Lieke heeft een natuurlijke manier van benaderen en kon de verschillende onderdelen van Geboorte in kaart goed aan me uitleggen. Ik vond het heel prettig om hier samen bewust bij stil te staan waardoor ik ook goed voorbereid mijn tweede bevalling in kon gaan!"

Noortje

"Nadat onze oudste een keer een workshop heeft gevolgd en ik heb meegedaan aan de instacursus verbindend moederschap nu de geboorte van de jongste in kaart laten brengen. Ze had ontzettend veel zin om naar school te gaan na de zomervakantie maar toen het eenmaal zover was bracht ik haar elke dag huilend en klampte zich vast aan mij, door Corona vond het afscheid buiten plaats, mijn moederhart brak. Ze is gevoeliger dan andere kinderen en door haar geboorte in kaart te brengen kon ik veel beter plaatsen waar haar gedrag vandaan kwam. Lieke heeft liefdevolle handvaten gegeven en in laten zien dat ik al op een mooie verbindende manier bezig ben. We maakte kleine stapjes en tussendoor kon ik met Lieke evalueren, een paar dagen na de herfstvakantie ging ze huppelend de klas in, vol vertrouwen! Ze gaf zelf aan dat ze het kon en dankzij Lieke zie ik in dat ik kan vertrouwen op wat ze zelf aangeeft."

Brenda

1 op 1 coaching

Maatwerk, afgestemd op jouw vragen en gezin.

Online trainingen

Leer waar en wanneer je wilt. Hoe je de opvoeding gemakkelijker en gezelliger maakt, voor het hele gezin.

Familieopstellingen

Individuele opstellingen afgestemd op jouw vragen.

Professionals

Coaching, trainingen en workshops voor jonge kind professionals.