Skip to main content

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je gewoon wat meer informatie? Of  heb je een leuk idee voor een samenwerking?

Ik vind het hartstikke leuk om met je in contact te komen. Vul hieronder het formulier in of stuur een mail naar info@bij-lieke.nl en dan antwoord ik je zo snel mogelijk.

Praktijk Bij Lieke

info@bij-lieke.nl
06-10073234
Gemonde N-B
KvK: 67592201

Gratis inzichtgesprek

Het is mijn missie om ouders en hun kinderen te  inspireren en begeleiden bij de uitdagingen van het ouderschap en het opgroeien zodat zij meer rust, gezelligheid en verbinding in hun gezin ervaren.

Misschien heb je het aanbod op mijn website al bekeken en twijfel je nog óf wil je graag hetgeen waar jij tegen aanloopt aan mij voorleggen. Dat kan! In een vrijblijvend telefonisch (video)gesprek van 30 minuten.  Ik denk mee in jouw situatie en kijk op welke manier ik jou kan helpen.

Hoe het werkt? Op deze pagina vind je mijn nummer, mailadres en een contactformulier. Laat een berichtje achter via WhatsApp of stuur mij een mail. Vervolgens neem ik contact met je op, maken we een afspraak en bel ik jou op de afgesproken tijd.

Informatie voor verwijzers

Als holistisch gezinspedagoog, met SKJ registratie, ondersteun ik ouders en kinderen bij diverse hulpvragen. Ik bied persoonlijke, professionele en laagdrempelige begeleiding & behandeling. Samen met de ouder(s) en het kind werken we in kleine stappen aan een duurzame oplossing voor de langere termijn.

Er wordt gewerkt vanuit een systemische benadering en de IMH visie waarbij verbindend ouderschap een belangrijke rol speelt.  Ook begeleid Lieke ouders met persoonlijke problematiek die een extra uitdaging vormt in de ouder-kind relatie. Samen kijken we naar het gedrag van je kind en jouw reactie op dit gedrag. We onderzoeken waar het vandaan komt, wat het betekent en wat het met jou doet.  Zodat ouders en hun kind meer vertrouwen krijgen en weer ontspanning en plezier ervaren.

Vergoeding en samenwerking

Vergoeding voor begeleiding en behandeling kan vanuit een PGB of een maatwerkvoorziening. Ik werk samen met de gemeente Boxtel, Sint-Michielsgestel, de gemeente Meierijstad, de gemeente Den Bosch en de gemeente Tilburg.

Heb je als jeugdconsulent vragen, neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee zodat ouders en kinderen met vertrouwen weer vooruit kunnen.

Neem contact met mij op

    Wat een lieve vrouw is Lieke, ze is heel erg geïnteresseerd en luistert echt met volle aandacht naar je. Ik geloof dat iedereen zich gelijk op de gemak voelt bij haar. Ik zou haar dan ook zeker bij iedereen aanraden.

    Sabine

    Geeft je inzichten en denkt echt met het kind mee. Ook denkt ze mee met de ouder. Hooggevoeligheid ziet ze meteen. Een coach in alles!

    Jessica

    De Praktijk