Skip to main content

Samenwerking

De kracht van samen

Naast de begeleiding die ik kan bieden in de praktijk, aan ouders en kinderen, kan er soms meer nodig zijn om de rust, verbinding en het plezier in een gezin terug te brengen.

Daarom werk ik graag samen met professionals. Zo kunnen we ouders en kinderen optimaal helpen en begeleiden.

Lijkt het je interessant en fijn om met mij samen te werken? Stuur me dan gerust een berichtje.

Ja, dat wil ik

Alleen ga je sneller samen kom je verder

Hieronder vind je een overzicht van de professionals waarmee ik regelmatig samenwerk voor ouder en kind.

Slaapcoach

The new sleepcoach

Laat ik mij even voorstellen. Mijn naam is Janine en ik ben trotse moeder van mijn zoontje Mace. Ik ben afgestudeerd als holistisch kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Sindsdien help ik gezinnen met mijn bedrijf ‘The new sleepcoach’.

Wat ik nu precies doe? Ik help ouders waarvan het kindje niet goed zelf in slaap kan vallen, slecht slaap, vaak en/of lang wakker is in de nacht. Aan de hand van een uitgebreide analyse maak ik een persoonlijk slaapplan en help ik ouders hun kindje op een liefdevolle manier slapen.

Mijn zoontje was vroeger een hele slechte slaper. Hij kon niet zelf in slaap vallen en sliep erg kort overdag. In de nacht kon hij makkelijk 7 tot 10 keer wakker worden. Elk slaapje moest ik hem in slaap wiegen. Goed voor je figuur, dat wel. Maar het was erg intens. Je kunt dus wel zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. Maar ik ben wel dankbaar dat ik nu met alle kennis en ervaring andere ouders kan helpen.

Liefs Janine (The new Sleepcoach)

Neem contact op

Kinderfysiotherapie FysioBoxtel

Als het bewegen van je kind niet vanzelf gaat kun je terecht bij een kinderfysiotherapeut. Lisan van Onzenoort is werkzaam als kinderfysiotherapeut en sensorisch informatieverwerkingstherapeut bij FysioBoxtel.

Lisan is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Dat kunnen kinderen zijn die moeite hebben om mee te komen op lichamelijk vlak, maar ook op sociaal-emotioneel vlak.

Lisan werkt samen met het kind, ouders en andere disciplines die van belang zijn voor de ontwikkeling van het kind. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Bij sommige kinderen gaat dit niet vanzelf en hebben ze meer oefening nodig. Dan kan het kind baat hebben bij bepaalde oefeningen of adviezen.

groetjes, Lisan

Neem contact op

SWV primair onderwijs

Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Ook als dat kind extra ondersteuning nodig heeft. Passend Onderwijs noemen we dat. Samenwerkingsverband Primair Onderwijs (SWV PO) de Meierij zorgt dat ieder kind onderwijs krijgt dat bij hem of haar past. Met ondersteuning op maat op een reguliere school, of waar nodig op een school voor speciaal onderwijs.

Voor sommige kinderen is de basisondersteuning die de school biedt niet genoeg. Zij hebben meer hulp nodig: bijvoorbeeld om zich goed te concentreren, het gedrag aan te passen of om de rekenles te begrijpen. Het is de verantwoordelijkheid van de leerkracht en de school om deze kinderen dan extra ondersteuning te geven. Soms zijn meer aanpassingen nodig. De school bespreekt dan met de ouders en het samenwerkingsverband welke ondersteuning of welk (tijdelijk) arrangement het beste is. Daarbij wordt altijd eerst gekeken naar de mogelijkheden voor extra ondersteuning in de groep en op de school.

Neem contact op

Bekijk aanbod

1 op 1 coaching

Maatwerk, afgestemd op jouw vragen en gezin.

Online trainingen

Leer waar en wanneer je wilt. Hoe je de opvoeding gemakkelijker en gezelliger maakt, voor het hele gezin.

Familieopstellingen

Individuele opstellingen afgestemd op jouw vragen.

Professionals

Coaching, trainingen en workshops voor jonge kind professionals.

De Praktijk