Skip to main content

Workshop Familieopstellingen

Speciale Moederdag editie

Van ruis naar rust

Zet de eerste stap naar meer verbinding met jezelf, ervaar jouw plek in je familiesysteem, krijg inzicht in je patronen én hoe je meer rust in je leven kunt ervaren.

Dit wil ik!

Opstellingen

Wist je dat de basis van je leven mede wordt gevormd door de familie waarin je geboren bent? Alle mensen uit je familiesysteem hebben invloed (gehad) op jou. Zo worden patronen en gebeurtenissen vaak onbewust doorgegeven van generatie op generatie. Je helen leven zul je verbonden blijven met je systeem van herkomst.

Binnen een familiesysteem heeft iedereen een eigen plek. Ook jij. Op die plek ben jij op je krachtigst. Op die plek kun je helemaal jezelf zijn en ervaar je rust en diep vertrouwen.

Een opstelling is een werkvorm die je inzichten geeft in verborgen dynamieken om eventuele blokkades of oude patronen te helen. Je werkt met opstellingen op de onbewuste systemische onderlaag door te voelen en ervaren. Iets wat ons hoofd vaak niet kan begrijpen maar je mag erop vertrouwen dat het altijd klopt.

“De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creeer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken”

– Els van Steijn –

Ervaar jij ….

 • Spanning of stress en zit je veel in je hoofd (piekeren)?
 • Dat je hard moet werken en je streng bent voor jezelf
 • Dat je jezelf niet op de eerste plek zet en steeds weer voor de ander zorgt
 • Dat je steeds weer in dezelfde valkuilen stapt
 • Je getriggerd wordt door je kinderen, partner of mensen om je heen
 • Dat je jezelf regelmatig aanpast aan de ander om ‘het goed te willen doen’
Het begin allemaal bij jou

Stel je eens voor…

 • Dat je meer rust in je hoofd gaat ervaren
 • Dat je vaker voor jezelf kiest
 • Dat je minder streng voor jezelf bent
 • Dat je contact met jezelf kunt maken en je eigen keuzes maakt
 • Dat jij je niets aantrekt van anderen en op jezelf vertrouwd.
 • Dat de ruis die je ervaart in je leven plaats maakt voor rust, verbinding en plezier
Ik zeg ‘ja’ tegen mezelf

“Het mooiste cadeau wat jij je kind kan geven is dat jij je stenen opruimt zodat zij er niet over zullen struikelen.”

Zij gingen je voor

“Ik heb een familieopstelling bij Lieke laten doen. Ik kon bepaald onrustig gedrag van mijn dochter niet plaatsen. Door een familieopstelling te doen kwamen we erachter dat zij nog niet juist in het systeem stond en daardoor onrust liet zien. Wonderbaarlijk hoe Lieke intuïtief op je afstemt en door middel van een opstelling helderheid weet te creëren in de situatie.”

Kyra

“Bij Lieke heb ik een familieopstelling gedaan. Wat een leerzame en bijzondere avond. Lieke begeleid je en laat je telkens naar je eigen gevoel luisteren. Ik was meteen op mijn gemak en vond Lieke fantastisch. Ze neemt alle tijd en mij heeft het weer bewuster laten worden in mijn patronen en waar ik zelf blij van word.”

Steffie

“Ik ben bij lieke terecht gekomen omdat ik graag familie opstellingen wilde doen rondom een terugkerend thema in mijn leven. Ik voelde me bij Lieke direct op mijn gemak door haar open en warme uitstraling. De opstellingen en coaching van Lieke hebben me zoveel inzichten gegeven waardoor ik op een andere manier kan kijken naar mijn gedachten, ervaringen en emoties.”

Laurie

“Onlangs deed ik een familieopstelling bij Lieke.
Ik vond het best spannend, maar met haar warme en open persoonlijkheid zorgt Lieke dat dat je je welkom en op je gemak voelt.
Met veel geduld en helpende aanwijzingen en inzichten begeleidde ze me door de opstelling heen. Een waardevolle ervaring!”

Danique

Workshop Familieopstellingen

Van Ruis naar Rust

Een moment helemaal voor jouw!

Door echt even stil te staan, de diepte in te gaan, kom je weer in verbinding met jezelf

Tijdens deze workshop zullen we starten met een ontspanningsoefening zodat jij in je lichaam komt. Daarna neem ik je middels visualisatie mee in een familieopstelling zodat jij jouw krachtplek gaat ervaren. Tijdens een tweede opstelling met vloerankers krijg jij inzicht in jouw patronen en ga je ervaren hoe jouw hoofd en lijf daarop reageren. Je krijgt praktische oefeningen mee die je helpen om ook in je gezin en leven meer rust, verbinding en plezier te ervaren.

Wat krijg je?

 • Twee (familie)opstellingen
 • Inzicht in je patronen
 • Praktische en effectieve oefeningen voor thuis
 • Persoonlijke coaching en ruimte voor jouw vragen
 • Een avond vol ontspanning en verbinding in een kleine groep vrouwen
 • Een liefdevol cadeautje voor jouw!

Ben je erbij? Een avond helemaal voor jouw!

*Ervaring met opstellingen is niet nodig.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Vrouwen die verlangen naar meer ontspanning en echte verbinding met zichzelf. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met familieopstellingen. Dit is voor jou als je vaak onrust ervaart in je hoofd, gezin en leven, je weet dat je vaker voor jezelf mag kiezen, moeite hebt met rust nemen en controle loslaten of je een bepaalde aantrekking voelt naar deze workshop (ook al weet je nog niet precies waarom).

Waar vindt de workshop plaats?

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Gemonde. Parkeren kan in de straat.

Hoelang duurt een workshop?

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kan iets uitlopen. Daarna werken de opstellingen nog door in jouw systeem. Zorg dus dat je geen drukke planning hebt daarna en neem lekker de tijd voor jezelf. En als je aan de slag gaat met de oefeningen zul je langdurig meer rust gaan ervaren in je leven.

Hoe kan ik me aanmelden voor een workshop?

Aanmelden kan via deze link, er is maar beperkt plek om dat ik graag in kleinere groepen werk waarin ik de juiste aandacht kan geven aan iedereen.

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Het is goed om te beseffen dat de opstellingen die we gaan doen emoties kan losmaken. Zorg dat je na afloop geen afspraken meer hebt om je proces helemaal ruimte te geven. Verder stuur ik je nog aanvullende info en voorbereiding na je aanmelding.